Kaashandel van der Stok

Bij Kaashandel van der Stok kan je terecht voor verschillende producten, zoals boter, veel soorten kaas en verse scharreleieren.

Wat maakt kaashandel van der Stok uniek?

Kaashandel van der Stok heeft een uitgebreid assortiment: van ‘gewone’  kaas voor op je boterham tot luxe kaas voor op een kaasplankje. Daarnaast is het ook mogelijk om producten te bestellen, wanneer deze niet op voorraad zijn.

Kaashandel van der Stok is naast Eerbeek ook te vinden op de markt in Arnhem, Nijmegen, Arnhem-Zuid, Hatert, Lent, Elst en Houten.

Toen kaashandel van der in 1977 werd opgericht, was het bedrijf vooral actief in de detailhandel. Kaashandel van der Stok is tegenwoordig in drie hoofdtakken te verdelen. Naast de groothandel importeren ze rechtstreeks uit Frankrijk. Er is één winkel en staan ze op negen weekmarkten. Naast een kwalitatief hoogwaardig product, levert kaashandel van der Stok een totaal pakket aan producten.

Meer informatie over Kaashandel van der Stok is te vinden op www.kaashandelvanderstok.nl en op Facebook:#kaashandelvanderstok

 

Hieronder een impressie van Kaashandel van der Stok op de markt in Eerbeek: